Wachtwoord vergeten?

Nieuwe klant? Registreer hier

Rijleggings

(12 producten)
Sorteer op: 

Rijleggings - sportief, modern, comfortabel

Rijleggings zijn de nieuwste trend onder rijbroeken. Ze imponeren met hun comfortabel om te dragen en bewegingsvriendelijk stretchmateriaal en de praktische afwerking van silicoon. De moderne materialen overtuigen door verschillende kleuren en details. De verschillende designs en functies van de rijleggings zorgen voor afwisseling en bieden de ruiter een ruime keuze.


 

Voordelen van de rijleggings

Rijleggings overtuigen door vele positieve eigenschappen. Bijzonder opmerkelijk is het hoge draagcomfort van deze rijbroekmodellen. Dankzij het stretchmateriaal past de functionele stof zich ergonomisch aan de anatomie van de ruiter aan en zorgt hij voor een onbeperkte bewegingsvrijheid op het paard en tijdens het rijden. Vervelende drukpunten en rimpels worden in deze rijleggings-varianten voorkomen, en zelfs lange rij-eenheden zijn met leggings mogelijk. De minimale naadstructuur en de soepele antislip enkelafsluitingen maken de rijleggings bijzonder comfortabel. Naast hun comfortabele draageigenschappen imponeren de leggings de ruiters met een modieuze en sportieve look. Dankzij het uitgekiende ontwerp is de rijlegging altijd een blikvanger, zowel tijdens het rijden als op stal.


 

Andere kenmerken van de rijleggings: siliconen grip, zakken en ook verkrijgbaar als thermo-versie

Sommige modellen zijn uitgerust met discrete zijzakken, die naast de siliconen afdrukken aan het zitvlak de functionaliteit van rijleggings uitbreiden met zinvolle technische features. Een handig telefoonzakje op het been zorgt voor een veilige opslag van mobiele telefoons tijdens het rijden. De onopvallende siliconen grip zorgt voor een goede houvast in het zadel, zonder vervelende naden. Daardoor zijn de rijleggings de ideale begeleider tijdens het rijden en op stal. Er zijn ook rijleggings voor de winter en koude herfstdagen verkrijgbaar in een knuffelige thermoversie in onze online shop, evenals in alle MEGA STORES. De beschikbaarheid in de MEGA STORES kan voor elk artikel op de productpagina afzonderlijk worden opgevraagd.


Kramer Paardensport biedt er rijeggings voor de merken Felix Bühler en Equilibre aan.