Advies en informatie over rijlaarzen

 

1. Welke soorten rijlaarzen zijn er?

Van hoogwaardige leren rijlaarzen tot robuuste stallaarzen, er is een ruime keuze aan soorten laarzen. Afhankelijk van het beoogde gebruik en individuele voorkeuren, kunt u kiezen uit verschillende materialen, veelzijdige details en designs. Maar welke laars past bij u en voor welke doeleinden?

Meer informatie

2. Hoe vindt u passende rijlaarzen?

Hoe kunt u het beste de kwaliteit en het materiaal beoordelen? Hoe is de pasvorm en het comfort van de rijlaars? Wij hebben de belangrijkste feiten voor een succesvolle aankoop op een rijtje gezet. In onze rijlaarzenwegwijzer leest u, hoe u de juiste maten meet en waar u op moet letten bij het passen van rijlaarzen.

Meer informatie

3. Hoe kunt u uw rijlaarzen het best onderhouden?

Vooral bij leren rijlaarzen is regelmatig onderhoud van belang. Hoe verzorgt u uw rijlaarzen op de juiste manier? Wat zijn de do’s and don’ts met betrekking tot het onderhoud van uw laarzen? Én hoeveel tijd kost de verzorging ervan?

Meer informatie

Reitstiefelzubehör

4. Welke accessoires voor rijlaarzen zijn zinvol?

Van de laarzenknecht tot inlegzolen en voetwarmers voor koude winterdagen – er is een breed scala aan praktische accessoires voor rijlaarzen, maar welke daarvan zijn echt zinvol? Wij stellen hier de meest populaire accesoires voor rijlaarzen voor.

Meer informatie