Rijbroeken met kniestukken voor dames

Filter
Equilibre rijbroek Pearl met knievlak - 810277
10 %*

Equilibre

26

rijbroek Pearl met knievlak

vanaf € 24,95

€ 49,90
26
Felix Bühler Grip rijbroek  Mona met knievlak - 810621
10 %*

Felix Bühler

Grip rijbroek Mona met knievlak

€ 64,90

Felix Bühler rijbroek Teresa met kniegrip - 810517
10 %*

Felix Bühler

2

rijbroek Teresa met kniegrip

€ 49,90

€ 74,90
2
Equilibre thermo rijlegging Valerie met kniegrip - 810579
10 %*

Equilibre

7

thermo rijlegging Valerie met kniegrip

€ 39,90

7
42

Rijbroeken met knievlak de klassieke rijbroek

Rijbroeken met knievlak zijn vooral populair bij springruiters en veelzijdigheidsruiters.

Terwijl bij het dressuurrijden eerder een antislipzadel is vereist, moet de ruiter bij het spring- en veelzijdigheidsrijden gemakkelijk uit het zadel kunnen slingeren voordat hij of zij springt. Rijbroeken met zitvlak zorgen voor een betere grip in het zadel dankzij het versterkte kunstlederen materiaal. Bij de rijbroeken met knievlak is de grip beperkt tot de essentiële plekken.


 

Rijbroeken met knievlak een handige eigenschappen

Dankzij de verscheidenheid aan rijbroeken in ons assortiment, vindt elke rijder het juiste model voor zijn behoeften. De rijbroeken met knievlak onderscheiden zich door het materiaal, de hoogte van de tailleband en het soort knievlak. Sinds enkele jaren zijn rijbroeken met knievlak van trendy denim erg populair bij vrouwen, maar het klassieke en vooral huidvriendelijke katoen wordt ook vaak gedragen. Let in ieder geval op een groot andeel stretch, zodat u comfortabel in het zadel kunt bewegen. Rijbroeken met knievlak zijn verkrijgbaar als laarzenrijbroek en in de bij Ijsland-ruiters populaire jodhpur-vorm. De nieuwste trend zowel bij rijbroeken met zitvlak als ook bij rijbroeken met knievlak is de innovatieve siliconen grip. Deze biedt een nog betere houvast dan klassieke kunstlederen vlakken.


 

Rijbroeken met knievlak trendy gecombineerd

Gelukkig zijn de rijbroeken met knievlak voor dames in het assortiment van Kramer Paardensport niet alleen maar in het bekende geruite patroon verkrijgbaar. Modieuze kleuren en moderne pasvormen zorgen voor afwisseling in de manege en plezier bij de amazones. Naast standaardkleuren, die goed kunnen worden gecombineerd met heldere accessoires en tops, zet je ook trendy accenten met een contrastkleurige look. Met stijlvolle details zoals elegante studs of een uitgebreid logoborduurwerk, is elke kniebroek een absolute blikvanger. De huidige kleurentrends lopen door de hele rijmodecollectie, zodat je een harmonieuze outfit kunt creëren met bijpassende tops, rij-jassen en andere accessoires zoals rijhandschoenen, mutsen of kniekousen.