Wachtwoord vergeten?

Nieuwe klant? Registreer hier

Rijbroeken met zitvlak

(10 producten)
Sorteer op: 

RIJBROEKEN MET ZITVLAK VOOR DAMES - DE KLASSIEKER

Rijbroeken met zitvlak zijn naast de rijbroeken met knievlak waarschijnlijk de meest populaire modellen onder damesrijbroeken. De zitvlak, die zich uitstrekt van de binnenkant van de benen tot over de billen, zorgt voor een goede houvast in het zadel. Rjbroeken met een grote zitvlak worden vaak gedragen bij het veelzijdigheids- of dressuurrijden, omdat in deze disciplines een goede grip in het zadel gewenst is. De zitvlak van damesrijbroeken is meestal gemaakt van leder of synthetisch materiaal. Ze zijn zeer gemakkelijk schoon te houden en kunnen gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen, omdat ze stabiel en bestand zijn tegen pilling, dankzij de materiaalsamenstelling.

 

FUNCTIONEELE EIGENSCHAPPEN VAN RIJBROEKEN MET ZITVLAK

Dankzij het kreukvrije, elastische materiaal en de anatomisch correcte pasvorm van onze rijbroeken met zitvlak voor dames, worden pijnlijke drukplekken en wrijving effectief vermeden. Het rekbare materiaal is robuust, gemakkelijk schoon te maken en sneldrogend. De ademende materiaaleigenschappen van de rijbroek met zitvlak zorgen voor een altijd aangenaam lichaamsklimaat, zelfs bij hoge, zomerse temperaturen en intensief paardrijden. De technische eigenschappen van een rijbroek met zitvlak moeten in elk geval stevige riemlussen en gemakkelijk te gebruiken enkelafsluitingen omvatten. De enkelafsluitingen van de rijbroek met zitvlak kunnen worden voorzien van klittenband, drukknopen of nauwsluitende, volledig elastische boorden. Er zijn echter ook jodhpur rijbroeken, die verkrijgbaar zijn met een zitvlak. Deze hebben een wijd uitlopende pijp, die met een elastiek aan de jodhpur laarzen is bevestigd.

 

SUPER MODIEUZE RIJBROEKEN MET ZITVLAK VOOR DAMES

Vele amazones willen tegenwoordig ook tijdens het paardrijden hun individuele smaak uiten in de vorm van hun outfit. Kramer Paardensport heeft een ruim assortiment aan traditionele, opvallende en moderne rijbroeken met zitvlak voor dames. Met andere accessoires, zoals een riem met leuke details of bijpassende kniekousen, kunnen damesrijbroeken ook worden opgewaardeerd. Naast decoratieve details zijn onze damesrijbroeken uitgerust met vele praktische highlights, zoals elastische inzetstukken voor meer comfort of meerdere zakjes om snoepjes, geld of sleutels in op te bergen.