Dijbeenbeschermers  Rainlegs
Dijbeenbeschermers  Rainlegs
Dijbeenbeschermers  Rainlegs
Dijbeenbeschermers  Rainlegs
Dijbeenbeschermers  Rainlegs
Dijbeenbeschermers  Rainlegs
Kramer

Dijbeenbeschermers Rainlegs

Artikelnr.: 650784-XS-S
4.3  3 Klantenbeoordeling

Leverbaar

€ 32,90

Maat:
Maattabel
Maat:
XS S M L XL
Maattabel
Aantal:

Beschermen de dijbenen tegen regen, wind en kou. Wind- en waterdicht en slechts 140 g. De dijbeenbeschermers zijn achteraan open, waardoor condensvorming wordt voorkomen en de kleding droog blijft. 100 % polyamide.

Artikelnr.: 650784-XS-S
Waterdicht
Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Winddicht
Winddicht
Een membraan zorgt voor een licht waterafstotende windbescherming. Het winddichte softshellmateriaal biedt een optimale bescherming tegen het windchill effect (gevoelstemperatuur). De convectieve afvoer van lichaamswarmte veroorzaakt een snellere verdamping. Door de koude wind kan de huid vervolgens niet snel genoeg weer op temperatuur komen, waardoor de huid gaat afkoelen. Softshellmateriaal zonder membraan is meer ademend, maar in mindere mate waterafstotend. Wie meerdere uren door de regen onderweg is, kan het beste een waterdichte regenjas nemen.
3 Reviews
4.3

voor Dijbeenbeschermers Rainlegs

3 van 3 Klanten kunnen dit artikel aanraden

5 Sterren
1 Beoordelingen
4 Sterren
2 Beoordelingen
3 Sterren
2 Sterren
1 Sterren
7.12.2017 (Bevestigde aankoop)

Goed product maataanduiding klopt enkel het kliksysteem aan de riemen aan je bovenbenen van mindere kwaliteit deze zullen niet zo lang meegaan maar perfzct te vervangen door nieuwe!

8.5.2016 (Bevestigde aankoop)

Zeer handig. Ook op de fiets

26.2.2015 (Bevestigde aankoop)

Heel praktisch, en gemakkelijk mee te nemen op wandeling

Kies je MEGA STORE uit de lijst:

Is het artikel verkrijgbaar in een MEGA STORE bij mij in de buurt?

Selecteer uw MEGA STORE