Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
Felix Bühler jas Kilian
Felix Bühler

jas Kilian

Artikelnr.: 652577-S-DG
Leverbaar
€ 26,90
In plaats van € 54,90  
incl. BTW
26.90
EUR

Kleurcode kiezen:

donkergroen

Maat kiezen:

S
Aantal:
x
Sportieve combi-jas in sweatjas look met verstelbare capuchon. Contrastkleurig afgewerkt aan borst en schouderbereik. Windafstotend en zeer ademend door de speciale mesh-inzetten. 2-weg rits vooraan en 2 steekzakken met rits. 100 % nylon. Sweat inzetten 75 % polyester, 25 % katoen. Voering 100 % polyester.
Windafstotend Windafstotend
Het water- en windafstotend softshellmateriaal biedt bescherming tegen de koude gevoelstemperatuur (windchill) door wind. De convectieve afvoer van lichaamswarmte veroorzaakt een snellere verdamping. Door de koude wind kan de huid vervolgens niet snel genoeg weer op temperatuur komen, waardoor de huid gaat afkoelen. Softshellmateriaal zonder membraan is meer ademend, maar in mindere mate waterafstotend. Wie meerdere uren door de regen onderweg is, kan het beste een waterdichte regenjas nemen. De naden van de windafstotende textielen zijn niet getapet of gelast, waardoor deze aan efficiëntie verliezen.
Ademend Ademend
Ademend is niet hetzelfde als luchtdoorlatend. Ademend heeft te maken met de microporeuze eigenschap van stofmembranen om het lichaamsvocht in vorm van waterdampmoleculen effectief naar buiten toe te geleiden. Zodoende blijft de huid ook bij inspanning aangenaam droog. Voorwaarde voor een functionerend vochttransport van binnen naar buiten is een verschil in druk. De dampdruk moet binnenin hoger zijn dan buiten. Dat kan alleen het geval zijn wanneer de buitenlucht kouder en/of droger is dan de lucht binnen. De grenswaarde van de ademende microporeuze membranen ligt rond de 25°C buitentemperatuur: vanaf deze temperatuur treedt het omgekeerde effect op.
Gegevens worden geladen...