Uw aanmelding bij Kramer Paardensport Webwinkel

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
4.5 / 5   504 Beoordelingen
Wordt VIP klant
Felix Bühler grip rijbroek Pauline
Felix Bühler

grip rijbroek Pauline

Artikelnr.: 810381-34-A
Leverbaar
€ 89,90
 
incl. BTW
89.90
EUR
Aantal:
x
Sportieve rijbroek met siliconenprint op het zitvlak, het Felix Bühler Grip System. Deze zorgt voor een perfecte houvast in het zadel. Flexibele enkelafsluiting zonder klittenband. Geen storende naden aan de knieën. Het materiaal is waterafstotend, ademend, blijvend elastisch en makkelijk te onderhouden. 2 steekzakken met rits, gestreepte tapes, naden in contrastkleur en een elastische boord. 93 % nylon, 7 % elastaan.
Ademend Ademend
Ademactiviteit is niet hetzelfde als luchtdoorlatendheid. Ademactiviteit heeft te maken met de microporeuze eigenschap van de stofmembranen om lichaamsvocht in vorm van waterdampmoleculen effectief naar buiten toe te geleiden. Zodoende blijft de huid ook bij inspanning aangenaam droog. Voorwaarde voor een functionerend vochttransport van binnen naar buiten is een verschil in druk. De dampdruk moet binnenin hoger zijn dan buiten. Dat kan alleen het geval zijn wanneer de buitenlucht kouder en/of droger is dan de lucht binnen. De grenswaarde van de ademende microporeuze membranen ligt rond de 25°C buitentemperatuur: vanaf deze temperatuur treedt het omgekeerde effect op.
Gegevens worden geladen...
1 Reviews
5.0
voor grip rijbroek Pauline

1 van 1 Klanten kunnen dit artikel aanraden

5 Sterren

1 Beoordelingen

30.3.2017 (Bevestigde aankoop)
sluiten (x)
Wat betekent dat?
Deze beoordeling werd gegeven door een koper van dit artikelen. Deze beoordeling wordt alleen toegekend na ontvangscontrole.