Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
4.4 / 5   464 Beoordelingen
klant worden
THERMO MASTER regendeken Stretch Neck
THERMO MASTER

regendeken Stretch Neck

Artikelnr.: 422090-135-NV
Leverbaar
€ 99,90
 
incl. BTW
99.90
EUR

Kleurcode kiezen:

navy

Maat kiezen:

135
Aantal:
x
Functioneel outdoordeken voor paddock en weide. Met Highneck voor een optimale bescherming. Zeer scheurvast, extreem waterdicht en ademend (600 denier ripstop, waterkolom 3.000 mm). Bijzondere Highlight is de Highneck uit elastische softshell. Biedt een maximum aan bewegingsvrijheid. Fleecevoering aan de binnenkant. Hoge loopplooien. Verdekte kruissingels en beschermende buikflap. Dubbele borstsluiting (verstelbaar), staartflap en elastische bilkoorden. Reflecterende details zorgen voor een betere zichtbaarheid. 100 % polyester.
600 DEN 600 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
zeer hoge waterbestendigheid Zeer hoge waterbestendigheid
Om u te helpen bij de beslissing om het juiste produkt te kiezen hebben wij onze dekens in verchillende ondoorlaatbaarheids rangen verdeeld.
extreem ademend Extreem ademend
Om te helpen bij het kiezen van het juiste product hebben wij onze deken in verschillende graden de ademende-activiteit verdeeld.
Hoge scheurvastheid Hoge scheurvastheid
Extreem scheurvastheid - ideaal voor paddock- of weidehouding (ca. 600 Denier). Om bij de beslissing te helpen het juiste artikel te kiezen, hebben wij onze dekens met stabiliteits rangen ingedeeld.
Gegevens worden geladen...