Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
4.4 / 5   464 Beoordelingen
klant worden
THERMO MASTER regendeken Owl Family
THERMO MASTER

regendeken Owl Family

Artikelnr.: 422109-125-M
Leverbaar
€ 109,00
 
incl. BTW
109.00
EUR
Aantal:
x
Robuust regendeken uit 600 denier ripstop met grappige uilenprint. Waterdicht en ademend (waterkolom 3.000 mm). Dubbele borstsluiting met T-haken, kruissingels en reflecterend logo op de staartflap. Diepliggende staartkoord en zachte schoftbescherming. Gladde nylonvoering binnenin voorkomt schuurplekken. 100 % polyester.
600 DEN 600 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
zeer hoge waterbestendigheid Zeer hoge waterbestendigheid
Om u te helpen bij de beslissing om het juiste produkt te kiezen hebben wij onze dekens in verchillende ondoorlaatbaarheids rangen verdeeld.
extreem ademend Extreem ademend
Om te helpen bij het kiezen van het juiste product hebben wij onze deken in verschillende graden de ademende-activiteit verdeeld.
Hoge scheurvastheid Hoge scheurvastheid
Extreem scheurvastheid - ideaal voor paddock- of weidehouding (ca. 600 Denier). Om bij de beslissing te helpen het juiste artikel te kiezen, hebben wij onze dekens met stabiliteits rangen ingedeeld.
Gegevens worden geladen...