Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
THERMO MASTER regendeken Namur met fleecelining
THERMO MASTER

regendeken Namur met fleecelining

Artikelnr.: 422203-105-MN
Leverbaar
€ 69,90
In plaats van € 89,90  
incl. BTW
69.90
EUR

Kleurcode kiezen:

midnight blue

Maat kiezen:

105
Aantal:
x
Lichte, waterdichte en ademend regendeken met fleece binnenmateriaal en Teflonlaag (600 denier ripstop, 3.000 mm waterkolom). Het fleece binnenmateriaal met absorberende functie zorgt voor een aangenaam klimaat onder het deken. Met dubbele borstsluiting (2 D-ringen en gespen), verstevigde loopplooien, kruissingels met elastische inzetten, schoftbescherming, reflecterende details, staartflap, afneembare, elastische en verstelbare bilkoorden. 100 % polyester. Maten in ruglengte aangegeven!
600 DEN 600 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
Teflon-Beschichtung Met Teflon bezet
Dit produkt is met Teflon bezet en daardoor bijzonder water en vuil afstotend.
Verkrijgbaar in pony Verkrijgbaar in pony
Dit artikel is (ook) in pony verkrijgbaar. Pony's en Shetlanders hebben vanwege hun bijzondere bouw accessoires nodig die perfect op hun lichaams zijn afgestemd. Naast een kleine stokmaat zijn, afhankelijk van het ras, vooral de kleine hoeven, kortere rug en een kort kruis kenmerkend voor pony's.
Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend Ademend
Ademend is niet hetzelfde als luchtdoorlatend. Ademend heeft te maken met de microporeuze eigenschap van stofmembranen om het lichaamsvocht in vorm van waterdampmoleculen effectief naar buiten toe te geleiden. Zodoende blijft de huid ook bij inspanning aangenaam droog. Voorwaarde voor een functionerend vochttransport van binnen naar buiten is een verschil in druk. De dampdruk moet binnenin hoger zijn dan buiten. Dat kan alleen het geval zijn wanneer de buitenlucht kouder en/of droger is dan de lucht binnen. De grenswaarde van de ademende microporeuze membranen ligt rond de 25°C buitentemperatuur: vanaf deze temperatuur treedt het omgekeerde effect op.
Gegevens worden geladen...