Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
THERMO MASTER overgangsdeken Cosimo met fleecelining
THERMO MASTER

overgangsdeken Cosimo met fleecelining

Artikelnr.: 422198-105-DB
Leverbaar
€ 34,90
In plaats van € 49,90
34.90
EUR
Aantal:
x
Perfect overgangsmodel voor op stal of voor transport (300 denier). Houdt goed warm door de fleece aan de binnenkant (200 g polarfleece). Met dubbele borstsluiting (2 D-ringen alsook singelsluiting), stabiele loopplooien, kruissingels, staartkoord en schoftbeschermer. 100 % polyester. Maten in ruglengte aangegeven!
Verkrijgbaar in pony Verkrijgbaar in pony
Dit artikel is (ook) in pony verkrijgbaar. Pony's en Shetlanders hebben vanwege hun bijzondere bouw accessoires nodig die perfect op hun lichaams zijn afgestemd. Naast een kleine stokmaat zijn, afhankelijk van het ras, vooral de kleine hoeven, kortere rug en een kort kruis kenmerkend voor pony's.
Ademend Ademend
Ademend is niet hetzelfde als luchtdoorlatend. Ademend heeft te maken met de microporeuze eigenschap van stofmembranen om het lichaamsvocht in vorm van waterdampmoleculen effectief naar buiten toe te geleiden. Zodoende blijft de huid ook bij inspanning aangenaam droog. Voorwaarde voor een functionerend vochttransport van binnen naar buiten is een verschil in druk. De dampdruk moet binnenin hoger zijn dan buiten. Dat kan alleen het geval zijn wanneer de buitenlucht kouder en/of droger is dan de lucht binnen. De grenswaarde van de ademende microporeuze membranen ligt rond de 25°C buitentemperatuur: vanaf deze temperatuur treedt het omgekeerde effect op.
Gegevens worden geladen...