Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
Equilibre grip rijlegging Marleen
Equilibre

grip rijlegging Marleen

Artikelnr.: 810521-34-A
Leverbaar
€ 49,90
49.90
EUR
Aantal:
x
Rijlegging van 4-weg stretch materiaal met siliconenprint. Zeer comfortabel, extra brede band en flexibele enkelafsluiting. 80 % nylon en 20 % elastaan.
Ademend Ademend
Ademend is niet hetzelfde als luchtdoorlatend. Ademend heeft te maken met de microporeuze eigenschap van stofmembranen om het lichaamsvocht in vorm van waterdampmoleculen effectief naar buiten toe te geleiden. Zodoende blijft de huid ook bij inspanning aangenaam droog. Voorwaarde voor een functionerend vochttransport van binnen naar buiten is een verschil in druk. De dampdruk moet binnenin hoger zijn dan buiten. Dat kan alleen het geval zijn wanneer de buitenlucht kouder en/of droger is dan de lucht binnen. De grenswaarde van de ademende microporeuze membranen ligt rond de 25°C buitentemperatuur: vanaf deze temperatuur treedt het omgekeerde effect op.
4-Way Stretch 4-Way Stretch
Dit product is gemaakt van innovatief 4-way stretchmateriaal. De flexibele stretchstof zorgt voor maximale bewegingsvrijheid en kan in alle richtingen worden uitgerekt. Om deze reden wordt de 4-way stretch-technologie vaak gebruikt in sport- en functionele textielen, zoals bv. rijkleding.
Gegevens worden geladen...
2 Reviews
5.0
voor grip rijlegging Marleen

2 van 2 Klanten kunnen dit artikel aanraden

5 Sterren

2 Beoordelingen

28.2.2019 (Bevestigde aankoop)
11.7.2018 (Bevestigde aankoop)
sluiten (x)
Wat betekent dit?
Deze beoordeling werd gegeven door een koper van dit artikel. Deze beoordeling wordt alleen toegekend na ontvangscontrole.