Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
Wachtwoord vergeten?

Nieuwe klant? Registreer hier

sugar dog hondenjas Joschi Reflective, 60 g
NIEUW
sugar dog

hondenjas Joschi Reflective, 60 g

Artikelnr.: 230845-XXS-S
Leverbaar
€ 24,90
24.90
EUR

Kleurcode kiezen:

zwart

Maat kiezen:

XXS
Aantal:
x
Functionele, waterdichte winterdeken met 60-grams vulling (1.200 Denier, waterkolom 3.000 mm). De vele reflecterende details (kraag, buikflap, logo) zorgen voor extra zichtbaarheid in het donker. Bijzonder draagcomfort door de brede, met fleece gevoerde kraag met verstelmogelijkheid, buikflap met klittenband. Met verborgen bilkoorden om het verschuiven tegen te gaan. 100 % polyester.
Maten Maten in cm
3XS 28 cm
XXS 32 cm
XS 36 cm
S 42 cm
M 47 cm
L 52 cm
XL 57 cm
1200 DEN 1200 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
60 g 60 g
Vulling van het deken in gram.
Gegevens worden geladen...