hondendeken basic
hondendeken basic
hondendeken basic
hondendeken basic
hondendeken basic
hondendeken basic
hondendeken basic
hondendeken basic
hondendeken basic
hondendeken basic
Back on Track

hondendeken basic

Artikelnr.: 230077-36
 0 Klantenbeoordeling

Leverbaar

€ 43,00

€ 61,00
Maat:
Maattabel
Aantal:

Deze Back on Track hondendeken beschermt de belangrijkste spiergroepen en de gevoelige buikzone. Dankzij de Back on Track voering kan de hond zijn eigen lichaamswarmte behouden zonder dat er gevaar bestaat voor oververhitting. Het buitenmateriaal bestaat uit weersbestendige en ademende polyester. De grootte kan aan de hals en boven de schoft worden versteld voor een optimale pasvorm. Met elastische lussen voor de achterpoten, een opening voor de lijn aan de nek en een opening met ritssluiting voor de staart. Bovendien met reflecterende banden aan de zijkanten. 100% polyester. Vulling 100 % polypropyleen met keramische poeder. Maten zijn in ruglengten aangegeven.

Artikelnr.: 230077-36
Waterdicht
Waterdicht
Bovenmaterialen worden beschouwd als waterdicht vanaf een waterkolom van 1.300 mm/m2/24 h. Een waterkolom van 3.000 mm/m2 betekent bijvoorbeeld dat een met water gevulde cilinder met 60 mbar/min tot een hoogte van 3.000 mm kan worden gevuld voordat er water door het doek dringt. Naast de waterkolom zijn de coating en de waterdichte verwerking van de naden bepalend - deze moeten worden gelamineerd / getaped of gelast.
Ademend
Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Keramikfaser
Keramikfaser
Dit product bevat keramische deeltjes die de lichaamswarmte, die het lichaam van nature uitzendt, reflecteren en omzetten in infraroodstraling. Dit verhoogt niet alleen de celactiviteit, maar stimuleert ook de bloedcirculatie. Dit kan een positieve bijdrage leveren aan het verlichten of voorkomen van spanning en pijn. Het kan ook het herstel van kwetsuren positief ondersteunen. Laat het lichaam stap voor stap wennen aan dit product met een maximum van 4 uur in de eerste 2-3 dagen. Nadien kan u het gebruik langzaam verhogen tot ten minste 8 uur om een maximaal effect te bereiken. Eens het lichaam hieraan gewend is kan het product permanent gedragen worden en moet het regelmatig worden gebruikt gedurende ten minste 10 tot 20 dagen om langdurige, positieve resultaten te bereiken. BELANGRIJK: Raadpleeg altijd eerst uw arts/dierenarts in geval van acute letsels. Het keramische product komt niet in de plaats van de medische specialistische zorg.
0 Reviews
0.0

voor hondendeken basic

0 van 0 Klanten kunnen dit artikel aanraden

5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Sterren

Kies je MEGA STORE uit de lijst:

Is het artikel verkrijgbaar in een MEGA STORE bij mij in de buurt?

Selecteer uw MEGA STORE