stalbeschermers Royal
stalbeschermers Royal
stalbeschermers Royal
stalbeschermers Royal
Back on Track

stalbeschermers Royal

Artikelnr.: 530682-M-S
 0 Klantenbeoordeling

Leverbaar

€ 97,00

Maat:
Maattabel
Maat:
M L XL
Aantal:

De Royal stalbeschermers van Back on Track zijn voorzien van een chloropreen-rubberen omhulsel, robuuste klittenbanden en binnenkussens met de originele Back on Track functionaliteit. D.m.v. de klittenbandsluiting en de licht ergonomische pasvorm zijn de beschermers gemakkelijk aan het paardenbeen te bevestigen en bieden veel draagcomfort. De uitneembare binnenkussens kunnen separaat worden gewassen. Buitenkant 100 % chloropreen-rubber, binnenvoering 100 % polyester met verwerkte keramiekdeeltjes. M: 40 x 40 cm L: 45 x 40 cm XL: 50 x 40 cm Back on Track producten bestaan uit een keramiekstof die vanwege zijn speciale mineraalstructuur lichaamswarmte kan opnemen en de infraroodgolven, die zich erin bevinden, kan reflecteren. De daardoor ontstaande warmte verbetert de doorbloeding en het zuurstoftransport. Toepassingsgebieden: Heeft een pijnverlichtend en ontstekingsremmend effect Voorkomt spierstijfheid en verwondingen Versnelt het genezingsproces na verwondingen Verhelpt spierpijn Verzacht chronische aandoeningen Gebruiksaanwijzingen van de fabrikant: U kunt de infrarood-textielen van keramiekstof  iedere dag gebruiken, zolang u het gevoel heeft dat uw paard zich ermee goed voelt. In het begin kan het soms gebeuren dat uw paard het effect heel intensief vindt of dat de symptomen, net zoals bij homeopathische producten, eerst verergeren. Volgens onze ervaringen nemen deze echter al na een heel korte tijd weer af. Back on Track raadt u aan, de dieren over een periode van ongeveer 3 dagen aan de versterkte doorbloeding te laten wennen. Op de eerste dag ca. 4 uren, op de tweede dag ca. 6 uren en op de derde dag ca. 8 uren. Daarna kunt u de infrarood-textielen de klok rond gebruiken. Houd uw dier alstublieft in de gaten. Bij gevoelige dieren kan de tijd om eraan te wennen ook langer zijn.

Artikelnr.: 530682-M-S
Verkrijgbaar in Maxi
Verkrijgbaar in Maxi
Dit artikel is (ook) in Maxi verkrijgbaar. Koudbloeden of stevigere warmbloeden hebben vanwege hun bijzondere bouw accessoires nodig die perfect op hun lichaam zijn afgestemd. Naast een gespierde hals zijn, afhankelijk van het ras, ook een brede rug, stevige benen, grote hoeven en een bredere borst kenmerkend voor koudbloeden en stevigere warmbloeden.
Keramikfaser
Keramikfaser
Dit product bevat keramische deeltjes die de lichaamswarmte, die het lichaam van nature uitzendt, reflecteren en omzetten in infraroodstraling. Dit verhoogt niet alleen de celactiviteit, maar stimuleert ook de bloedcirculatie. Dit kan een positieve bijdrage leveren aan het verlichten of voorkomen van spanning en pijn. Het kan ook het herstel van kwetsuren positief ondersteunen. Laat het lichaam stap voor stap wennen aan dit product met een maximum van 4 uur in de eerste 2-3 dagen. Nadien kan u het gebruik langzaam verhogen tot ten minste 8 uur om een maximaal effect te bereiken. Eens het lichaam hieraan gewend is kan het product permanent gedragen worden en moet het regelmatig worden gebruikt gedurende ten minste 10 tot 20 dagen om langdurige, positieve resultaten te bereiken. BELANGRIJK: Raadpleeg altijd eerst uw arts/dierenarts in geval van acute letsels. Het keramische product komt niet in de plaats van de medische specialistische zorg.
0 Reviews
0.0

voor stalbeschermers Royal

0 van 0 Klanten kunnen dit artikel aanraden

5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Sterren

Kies je MEGA STORE uit de lijst:

Is het artikel verkrijgbaar in een MEGA STORE bij mij in de buurt?

Selecteer uw MEGA STORE

Bijpassende artikelen

Back on Track spronggewrichtbeschermer Royal - 530571-L-S

Back on Track

spronggewrichtbeschermer Royal

€ 99,00

Back on Track rugverwarmer Royal - 210663

Back on Track

rugverwarmer Royal

€ 111,00

Back on Track beenbeschermers 3D Mesh - 530526-M-S

Back on Track

beenbeschermers 3D Mesh

€ 55,00

Back on Track kopstuk onderlegger - 210772--S

Back on Track

 1

kopstuk onderlegger

€ 32,00

 1