hondendeken Tristan
hondendeken Tristan
sugar dog

hondendeken Tristan

Artikelnr.: 230791-XS-AU
 0 Klantenbeoordeling

Artikel is uitverkocht

€ 12,45

€ 24,90
Maat:
Maattabel
Maat:
XS S M
Maattabel
Aantal:

Perfect doordacht en warm hondendeken met uitsparing aan de poten, voor een optimale bewegingsvrijheid (fleece lining, 160 g vulling, getapte naden). Op de rug een rits, om de hond aan te lijnen. Elastiek aan de buik, zodat het dekentje perfect past en bescherming biedt. Het grote reflecterende logo en de reflecterende pipingband zorgen voor het extra stukje veiligheid. Met ophanghaakje aan de binnenkant. Buitenmateriaal 100 % nylon, voering en lining 100 % polyester.

Artikelnr.: 230791-XS-AU
160 g
160 g
Vulling van het deken in gram.
Waterdicht
Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend
Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
0 Reviews
0.0

voor hondendeken Tristan

0 van 0 Klanten kunnen dit artikel aanraden

5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Sterren

Kies je MEGA STORE uit de lijst:

Is het artikel verkrijgbaar in een MEGA STORE bij mij in de buurt?

Selecteer uw MEGA STORE