Wachtwoord vergeten?

Nieuwe klant? Registreer hier

Betaalmogelijkheden

iDEAL
U heeft een rekening met internetbankieren bij iDEAL. Dit gaat als volgt:

1. U maakt gebruik van internetbankieren bij: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

2. Plaats uw bestelling in het winkelwagentje. Kies vervolgens bij betaalmogelijkheden voor iDEAL.

3. U wordt doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving, waar de betaling klaarstaat. Vul de nog ontbrekende gegevens, bevestig de betaling en rond de bestelling af. Hierna wordt u automatisch naar onze webpagina teruggestuurd.

4. Het bedrag wordt onmiddelijk van uw rekening afgeschreven. Kramer Paardensport krijgt bericht dat uw bestelling is betaald.

Stuurt u betaalde artikelen retour met onze 60 dagen geld-terug-garantie? Dan wordt het te veel betaalde bedrag zo snel mogelijk aan u terugbetaald.

Betaling per iDEAL is mogelijk in Nederland.

iDEAL

Creditcard
U kan ook makkelijk betalen met creditcard. Wij aanvaarden Mastercard en Visa (Bij telefonische bestellingen is het niet mogelijk om met een credit card te betalen.). Wanneer uw bestelling ons magazijn verlaat, wordt het bedrag van uw creditcard gecrediteerd. De creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is kopen met creditcard bij Kramer Paardensport veilig.

Stuurt u reeds betaalde goederen terug binnen de 60 dagen geld-terug-garantie? Dan zal het teveel betaalde bedrag zo snel mogelijk op uw creditcard worden bijgeschreven.

Kies in het besteloverzicht 'creditcard' als betalingswijze en klik op de knop 'accepteren'. Vul in het nu volgende formulier 'creditcardgegevens ingeven' de verplichte velden in (let op dat u het nummer van de creditcard, de geldigheidsduur en het controle getal correct overneemt) en bevestig je invoer door op 'Opslaan en gebruiken' te klikken. Houd er a.u.b. rekening mee dat het land waarin uw creditcard is uitgegeven gelijk moet zijn aan het land van waar u de bestelling plaatst!
Bij het verzenden van de bestelling wordt het factuurbedrag op uw creditcard gereserveerd ('authorisatie' genoemd). De feitelijke afboeking vindt pas plaats bij het verzenden van de artikelen. Mocht u enkele artikelen of de gehele bestelling retourneren, dan maken wij het hierdoor ontstane tegoed binnen 10 werkdagen over op uw creditcard.

Afhankelijk van door u gesloten contracten met kredietinstellingen of andere instellingen kan de periode waarin het geld wordt teruggeboekt verschillen. Deze kan afhankelijk van de creditcardmaatschappij oplopen tot 30 dagen na boeking van de retourzending. Meer informatie hierover vindt u in de algemene voorwaarden van de creditcardmaatschappij.

Creditcard