functionele jas Catty
functionele jas Catty
functionele jas Catty
functionele jas Catty
functionele jas Catty
functionele jas Catty
HV POLO

functionele jas Catty

Artikelnr.: 652953-XL-NV
 0 Klantenbeoordeling

Slechts 1 op voorraad

€ 79,90

€ 109,00
Maat:
Maattabel
Maat:
XL
Maattabel
Aantal:

Sportieve rij-jas met capuchon en veel leuke details. Waterafstotend en winddicht. Asymmetrische ritsen aan de zijkant over de gehele lengte. Hoogsluitende en verstelbare capuchon, te bevestigen aan de achterkant, 1 borstzak, 2 steekzakken met ritssluiting. Alle ritsen zijn waterdicht. 100% polyester

Artikelnr.: 652953-XL-NV
Windafstotend
Windafstotend
Het water- en windafstotend softshellmateriaal biedt bescherming tegen de koude gevoelstemperatuur (windchill) door wind. De convectieve afvoer van lichaamswarmte veroorzaakt een snellere verdamping. Door de koude wind kan de huid vervolgens niet snel genoeg weer op temperatuur komen, waardoor de huid gaat afkoelen. Softshellmateriaal zonder membraan is meer ademend, maar in mindere mate waterafstotend. Wie meerdere uren door de regen onderweg is, kan het beste een waterdichte regenjas nemen. De naden van de windafstotende textielen zijn niet getapet of gelast, waardoor deze aan efficiëntie verliezen.
Waterafstodend
Waterafstotend
We onderscheiden twee begrippen: waterdicht en waterafstotend. De mate van waterdichtheid is afhankelijk van de manier waarop het water inwerkt op het materiaal. Daarnaast spelen ook de duur van blootstelling aan water en druk op het materiaal (door wind, rugzak of drager zelf) een rol. Een materiaal dat waterafstotend is, kan vochtigheid en korte miezerregen goed weerstaan, omdat de watermoleculen dankzij de geïmpregneerde buitenkant verdampen. Op die manier kan vocht, bijvoorbeeld door wind of externe druk, niet doordringen in de stof. Regelmatig impregneren van de stof behoudt de waterafstotende eigenschappen.
0 Reviews
0.0

voor functionele jas Catty

0 van 0 Klanten kunnen dit artikel aanraden

5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Sterren

Kies je MEGA STORE uit de lijst:

Is het artikel verkrijgbaar in een MEGA STORE bij mij in de buurt?

Selecteer uw MEGA STORE