2 in 1 rij-jas Mila
2 in 1 rij-jas Mila
2 in 1 rij-jas Mila
2 in 1 rij-jas Mila
2 in 1 rij-jas Mila
2 in 1 rij-jas Mila
2 in 1 rij-jas Mila
2 in 1 rij-jas Mila
2 in 1 rij-jas Mila
2 in 1 rij-jas Mila
Felix Bühler

2 in 1 rij-jas Mila

Artikelnr.: 652604-XS-WA
 0 Klantenbeoordeling

Artikel is uitverkocht

€ 32,45

€ 64,90
Maat:
Maattabel
Maat:
XS
Maattabel
Aantal:

Zeer elastische en multifunctionele softshell rij-jas met verstelbare en afneembare capuchon. Kan zowel als bodywarmer en als jas worden gedragen. Waterafstotend, winddicht en ademend. De mouwen kunnen met de ritsen worden verwijderd. 2-weg rits en 2 steekzakken met rits vooraan. Stretch mouwboorden met duimgaten. Geribte boord en zijdelingse inzetten. 100 % polyester.

Artikelnr.: 652604-XS-WA
Ademend
Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Waterafstodend
Waterafstotend
We onderscheiden twee begrippen: waterdicht en waterafstotend. De mate van waterdichtheid is afhankelijk van de manier waarop het water inwerkt op het materiaal. Daarnaast spelen ook de duur van blootstelling aan water en druk op het materiaal (door wind, rugzak of drager zelf) een rol. Een materiaal dat waterafstotend is, kan vochtigheid en korte miezerregen goed weerstaan, omdat de watermoleculen dankzij de geïmpregneerde buitenkant verdampen. Op die manier kan vocht, bijvoorbeeld door wind of externe druk, niet doordringen in de stof. Regelmatig impregneren van de stof behoudt de waterafstotende eigenschappen.
Winddicht
Winddicht
Een membraan zorgt voor een licht waterafstotende windbescherming. Het winddichte softshellmateriaal biedt een optimale bescherming tegen het windchill effect (gevoelstemperatuur). De convectieve afvoer van lichaamswarmte veroorzaakt een snellere verdamping. Door de koude wind kan de huid vervolgens niet snel genoeg weer op temperatuur komen, waardoor de huid gaat afkoelen. Softshellmateriaal zonder membraan is meer ademend, maar in mindere mate waterafstotend. Wie meerdere uren door de regen onderweg is, kan het beste een waterdichte regenjas nemen.
2 in 1
2 in 1
Dit product voldoet aan twee functies in ??n.
0 Reviews
0.0

voor 2 in 1 rij-jas Mila

0 van 0 Klanten kunnen dit artikel aanraden

5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Sterren

Kies je MEGA STORE uit de lijst:

Is het artikel verkrijgbaar in een MEGA STORE bij mij in de buurt?

Selecteer uw MEGA STORE