halsbandage Ceramic Rehab
halsbandage Ceramic Rehab
halsbandage Ceramic Rehab
halsbandage Ceramic Rehab
halsbandage Ceramic Rehab
halsbandage Ceramic Rehab
Felix Bühler

halsbandage Ceramic Rehab

Artikelnr.: 750776-M-S
 0 Klantenbeoordeling

Leverbaar

€ 17,90

Maat:
Maattabel
Maat:
M L
Aantal:

Gebruiksvriendelijk halsverband met eenvoudige klittenbandsluiting voor snelle bevestiging en met ingesmolten keramische deeltjes in de voering, die kunnen helpen bij het verlichten en voorkomen van spanning in het halsgebied. De bloedcirculatie wordt effectief verhoogd en de voering reflecteert je eigen lichaamswarmte, wat een gunstig effect geeft. Bijzonder comfortabel om te dragen dankzij de anatomische snit. Beperkt de bewegingsvrijheid niet en kan daarom zowel op kantoor als tijdens het rijden of joggen worden gedragen. 100% nylon, vulling 100% chloropreenrubber.

Artikelnr.: 750776-M-S
Ademend
Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Keramikfaser
Keramikfaser
Dit product bevat keramische deeltjes die de lichaamswarmte, die het lichaam van nature uitzendt, reflecteren en omzetten in infraroodstraling. Dit verhoogt niet alleen de celactiviteit, maar stimuleert ook de bloedcirculatie. Dit kan een positieve bijdrage leveren aan het verlichten of voorkomen van spanning en pijn. Het kan ook het herstel van kwetsuren positief ondersteunen. Laat het lichaam stap voor stap wennen aan dit product met een maximum van 4 uur in de eerste 2-3 dagen. Nadien kan u het gebruik langzaam verhogen tot ten minste 8 uur om een maximaal effect te bereiken. Eens het lichaam hieraan gewend is kan het product permanent gedragen worden en moet het regelmatig worden gebruikt gedurende ten minste 10 tot 20 dagen om langdurige, positieve resultaten te bereiken. BELANGRIJK: Raadpleeg altijd eerst uw arts/dierenarts in geval van acute letsels. Het keramische product komt niet in de plaats van de medische specialistische zorg.
0 Reviews
0.0

voor halsbandage Ceramic Rehab

0 van 0 Klanten kunnen dit artikel aanraden

5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Sterren

Kies je MEGA STORE uit de lijst:

Is het artikel verkrijgbaar in een MEGA STORE bij mij in de buurt?

Selecteer uw MEGA STORE