Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
4.4 / 5   445 Beoordelingen
klant worden
Felix Bühler peesbeschermers Aero Dynamic Protection
Sportieve, innovatieve en verharde peesbeschermers met een optimaal draagcomfort. De luchtgaten aan de buitenkant en de zachte geperforeerde chloropreen rubberen binnenkant zorgen voor een optimale luchtcirculatie aan de pezen. Slagvaste buitenschaal uit TPU met extra versteviging aan de kogel. Gemakkelijke en duurzame snelsluitingen voor een snel aan- en uittrekken.
Ademend Ademend
Ademactiviteit is niet hetzelfde als luchtdoorlatendheid. Ademactiviteit heeft te maken met de microporeuze eigenschap van de stofmembranen om lichaamsvocht in vorm van waterdampmoleculen effectief naar buiten toe te geleiden. Zodoende blijft de huid ook bij inspanning aangenaam droog. Voorwaarde voor een functionerend vochttransport van binnen naar buiten is een verschil in druk. De dampdruk moet binnenin hoger zijn dan buiten. Dat kan alleen het geval zijn wanneer de buitenlucht kouder en/of droger is dan de lucht binnen. De grenswaarde van de ademende microporeuze membranen ligt rond de 25°C buitentemperatuur: vanaf deze temperatuur treedt het omgekeerde effect op.
Gegevens worden geladen...
3 Reviews
4.7
voor peesbeschermers Aero Dynamic Protection

3 van 3 Klanten kunnen dit artikel aanraden

5 Sterren

2 Beoordelingen

4 Sterren

1 Beoordelingen

13.10.2017 (Bevestigde aankoop)
24.3.2017 (Bevestigde aankoop)
5.10.2016 (Bevestigde aankoop)
sluiten (x)
Wat betekent dit?
Deze beoordeling werd gegeven door een koper van dit artikel. Deze beoordeling wordt alleen toegekend na ontvangscontrole.