Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
4.4 / 5   379 Beoordelingen
klant worden
THERMO MASTER staldeken Ultra Light
THERMO MASTER

staldeken Ultra Light

Artikelnr.: 421956-135-S
Leverbaar
€ 29,90
In plaats van € 44,90  
incl. BTW
29.90
EUR

Kleurcode kiezen:

zwart

Maat kiezen:

135
Aantal:
x
Licht en aangenaam staldeken voor de koelere avonden op stal of tijdens het transport. De borst en het schoudergedeelte zijn met polyester verstevigd, om schuurplekken te vermijden. Met kruissingels, dubbele borstsluiting en schoftbescherming. Gelieve voor bredere paarden een maatje groter te bestellen. 100 % polyester (420 denier). Maten in ruglengte aangegeven!
Ademend Ademend
Ademactiviteit is niet hetzelfde als luchtdoorlatendheid. Ademactiviteit heeft te maken met de microporeuze eigenschap van de stofmembranen om lichaamsvocht in vorm van waterdampmoleculen effectief naar buiten toe te geleiden. Zodoende blijft de huid ook bij inspanning aangenaam droog. Voorwaarde voor een functionerend vochttransport van binnen naar buiten is een verschil in druk. De dampdruk moet binnenin hoger zijn dan buiten. Dat kan alleen het geval zijn wanneer de buitenlucht kouder en/of droger is dan de lucht binnen. De grenswaarde van de ademende microporeuze membranen ligt rond de 25°C buitentemperatuur: vanaf deze temperatuur treedt het omgekeerde effect op.
Gegevens worden geladen...
1 Reviews
1.0
voor staldeken Ultra Light

0 van 1 Klanten kunnen dit artikel aanraden

1 Sterren

1 Beoordelingen

27.4.2017 (Bevestigde aankoop)
sluiten (x)
Wat betekent dit?
Deze beoordeling werd gegeven door een koper van dit artikel. Deze beoordeling wordt alleen toegekend na ontvangscontrole.