Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
4.4 / 5   379 Beoordelingen
klant worden
THERMO MASTER regendeken Stretch Neck
THERMO MASTER

regendeken Stretch Neck

Artikelnr.: 422090-155-NV
Leverbaar
€ 69,90
In plaats van € 99,90  
incl. BTW
69.90
EUR

Kleurcode kiezen:

navy

Maat kiezen:

155
Aantal:
x
Functioneel outdoordeken voor paddock en weide. Met Highneck voor een optimale bescherming. Zeer scheurvast, extreem waterdicht en ademend (600 denier ripstop, waterkolom 3.000 mm). Bijzondere Highlight is de Highneck uit elastische softshell. Biedt een maximum aan bewegingsvrijheid. Fleecevoering aan de binnenkant. Hoge loopplooien. Verdekte kruissingels en beschermende buikflap. Dubbele borstsluiting (verstelbaar), staartflap en elastische bilkoorden. Reflecterende details zorgen voor een betere zichtbaarheid. 100 % polyester. Maten in ruglengte aangegeven!
600 DEN 600 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend Ademend
Ademactiviteit is niet hetzelfde als luchtdoorlatendheid. Ademactiviteit heeft te maken met de microporeuze eigenschap van de stofmembranen om lichaamsvocht in vorm van waterdampmoleculen effectief naar buiten toe te geleiden. Zodoende blijft de huid ook bij inspanning aangenaam droog. Voorwaarde voor een functionerend vochttransport van binnen naar buiten is een verschil in druk. De dampdruk moet binnenin hoger zijn dan buiten. Dat kan alleen het geval zijn wanneer de buitenlucht kouder en/of droger is dan de lucht binnen. De grenswaarde van de ademende microporeuze membranen ligt rond de 25°C buitentemperatuur: vanaf deze temperatuur treedt het omgekeerde effect op.
Gegevens worden geladen...