Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
Wachtwoord vergeten?

Nieuwe klant? Registreer hier

THERMO MASTER regendeken Cool Max
THERMO MASTER

regendeken Cool Max

Artikelnr.: 422306-125-CF
Leverbaar
€ 74,90
74.90
EUR

Kleurcode kiezen:

carbon

Maat kiezen:

125
Aantal:
x
Klassiek regendeken (600 denier, waterkolom 3.000 mm) van robuust materiaal. Met loopplooi, kruissingels, elastische, afneembare bilkoorden en dubbele, verstelbare gesp. Aan de borst heeft dit deken een gladde nylonlining om schuurplekken te vermijden. De rest van het deken is voorzien met aangenaam Cool Max Lining, wat voor een goede luchtcirculatie zorgt. Mooie logoprint op de staartflap. Zomers gestreepte inzet. 100 % polyester. Maten in ruglengte aangegeven!
600 DEN 600 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Gegevens worden geladen...