Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
4.4 / 5   379 Beoordelingen
klant worden
Felix Bühler uitrijdeken Kaduna
Felix Bühler

uitrijdeken Kaduna

Artikelnr.: 422129-145-S
Binnen 3 dagen op voorraad
€ 39,90
In plaats van € 49,90  
incl. BTW
39.90
EUR

Kleurcode kiezen:

zwart

Maat kiezen:

145
Aantal:
x
Waterdicht en ademend uitrijdeken van Oxford Polyester (600 denier ripstop). Reflecterende bies voor meer zichtbaarheid. Handige klittenbandsluiting en gladde voering binnenin die schuurplekken voorkomt. 100 % polyester. Maten in ruglengte aangegeven!
600 DEN 600 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
zeer hoge waterbestendigheid Zeer hoge waterbestendigheid
Om u te helpen bij de beslissing om het juiste produkt te kiezen hebben wij onze dekens in verchillende ondoorlaatbaarheids rangen verdeeld.
extreem ademend Extreem ademend
Om te helpen bij het kiezen van het juiste product hebben wij onze deken in verschillende graden de ademende-activiteit verdeeld.
Hoge scheurvastheid Hoge scheurvastheid
Extreem scheurvastheid - ideaal voor paddock- of weidehouding (ca. 600 Denier). Om bij de beslissing te helpen het juiste artikel te kiezen, hebben wij onze dekens met stabiliteits rangen ingedeeld.
Gegevens worden geladen...