Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
Felix Bühler 3 in 1 uitrijdeken Kasimir II
%
Felix Bühler

3 in 1 uitrijdeken Kasimir II

Artikelnr.: 422248-125-S
Leverbaar
€ 54,90
In plaats van € 74,90
54.90
EUR

Kleurcode kiezen:

zwart

Maat kiezen:

125
Aantal:
x
Multifunctioneel uitrijdeken voor elk weer. De buitenkant van het deken bestaat uit waterdicht, ademend polyester (600 denier ripstop) en heeft een reflecteren paspel en reflecterend logo. Het warme binnenmateriaal van 200 g knuffelzachte fleece kan met klittenband eenvoudig aan de binnenkant van het buitendeken worden vastgemaakt. Aan de achterkant van het buitendeken zijn twee snaps, deze dienen om het fleecedeken nog beter op zijn plaats te houden. De dekens kunnen ook apart worden gebruikt. 100 % polyester. Maten in ruglengte aangegeven!
600 DEN 600 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
3 in 1 3 in 1
Dit product voldoet aan drie functies in één.
Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Gegevens worden geladen...