4.5 / 5   488 Beoordelingen
MEGA STORE Leitung Sabrina Rubarth-Leitz
MEGA STORE leiding
Sabrina Rubarth-Leitz
Stellv. MEGA STORE Leitung Corinna Link
Adjunct MEGA STORE leiding
Corinna Link
Stellv. MEGA STORE Leitung Jutta Pieler
Adjunct MEGA STORE leiding
Jutta Pieler
Stellv. MEGA STORE Leitung Dinah Steneberg
Adjunct MEGA STORE leiding
Dinah Steneberg

MEGA STORE NEUKIRCHEN-VLUYN

MEGA STORE Neukirchen-Vluyn

Inneboltstraße 97
47506 Neukirchen-Vluyn

Duitsland
30 km voor Venlo
A40 - Afrit 7 Neukirchen-Vluyn

Openingstijden
Maandag – Vrijdag: 9.00 tot 19.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 16.00 uur
Link zu Google Maps

EVENTS & ACTIES

Western Day op 8 juli 2017

Op zaterdag 8 juli 2017 vindt in alle Krämer MEGA STORES de Western Day plaats. U ontvangt op deze dag 20 %* korting op het hele western assortiment.

*Enkel geldig op 8 juli 2017 in alle MEGA STORES. De korting wordt niet bij de klantenkorting opgeteld. Niet geldig op bestellingen. Reserveren is niet mogelijk. Zolang de voorraad strekt.

Kids- &Teens Day op 17 juli 2017

Kom op maandag 17 juli 2017 naar de MEGA STORE Neukirchen-Vluyn en ontvang 10 %* Kids & Teens korting op je aankoop. Wij heben ook een dagspecial met 50 % korting.
Dit is alleen geldig als je de originele waardebon mee neemt, je jonger dan 18 jaar bent en je je paspoort/ID-kaart kunt laten zien (wordt aan de kassa bij de oudere Teens gecontroleerd)!

* Enkel geldig op 17 juli 2017 in de MEGA STORE Neukirchen-Vluyn (Duitsland). Niet geldig i.c.m. de klantenkorting! Niet geldig op de dagspecial, boeken en cadeaubonnen. De 10 % korting geldt niet op de dagspecial.

SERVICE

Betalingsmogelijkheden

Wij willen uw inkoop zo aangenaam mogelijk laten verlopen en bieden u daarom een eenvoudige manier van betalen aan. In onze MEGA STORES kunt u tussen verschillende betalingsmogelijkheden kiezen. U kunt bij ons contant, met pinpas of met een waardebon betalen.