Uw aanmelding bij Kramer Paardensport

Toets voor de aanmelding uw gebruikersgegevens in.

U bent een nieuwe klant?Nu registreren
4.4 / 5   428 Beoordelingen
klant worden
Felix Bühler Maritiem outdoordeken Highneck Columbus
Felix Bühler

Maritiem outdoordeken Highneck Columbus

Artikelnr.: 422099-135-NV
Leverbaar
€ 139,00
 
incl. BTW
139.00
EUR

Kleurcode kiezen:

navy

Maat kiezen:

135
Aantal:
x
Mooi outdoordeken deken in een klassiek maritiem look, functioneel, robuust, waterdicht en ademend (1200 denier ripstop, waterkolom 3000 mm). Zijdelingse sluiting, Highneck en schoftbescherming. De softshellbescherming aan de borst zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Extra hoge gestreepte loopplooien en vilten maritiem badge. Ingewerkte kruissingels, grote staartflap met reflecterende inzet en PVC staartriem. 100 % polyester.
1200 DEN 1200 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
zeer hoge waterbestendigheid Zeer hoge waterbestendigheid
Om u te helpen bij de beslissing om het juiste produkt te kiezen hebben wij onze dekens in verchillende ondoorlaatbaarheids rangen verdeeld.
extreem ademend Extreem ademend
Om te helpen bij het kiezen van het juiste product hebben wij onze deken in verschillende graden de ademende-activiteit verdeeld.
Zeer hoge scheurvastigheid Zeer hoge scheurvastigheid
Hoge scheurvastigheid - in het bijzonder aangewezen voor groepen- of kuddehouding (ca. 1000 Denier) . Om bij de beslissing te helpen het juiste artikel te kiezen, hebben wij onze dekens met stabiliteits rangen ingedeeld.
Gegevens worden geladen...