De mooiste cadeaus voor paard & ruiter

De mooiste cadeaus voor paard ruiter

Ieder jaar opnieuw dezelfde situatie: “Help” de kerstperiode is er! Dit jaar heb ik me voorgenomen wat vroeger op zoek te gaan naar geschenkjes. De meeste van mijn vrienden zijn ook paardenliefhebbers. Er staan dus veel cadeautjes voor paard & ruiter op mijn lijst.

Voor een niet-ruiter is het soms wat lastig een passend cadeau te vinden voor iemand die helemaal gek is van paarden! Als kleine hulp heb ik dus een lijst gemaakt met TOP favorieten & ideetjes:

Top 3 – cadeaus voor ruiter

1. De klassiekers: kousen, sjaals en mutsen

Als ruiter ben je heel vaak buiten. Warme kleding of accessoires zijn altijd welkom. We hebben nooit genoeg kousen, sjaals en mutsen. Tijdens de winter zijn ze onmisbaar. Een topper deze winter zijn de Merino Mix kousen!

2. Unicorn-Love

Éénhoorns zijn nog steeds IN! En nee hoor, je hoeft geen kind te zijn om van éénhoorns te houden. Ondertussen zijn er talrijke artikelen met gekke Unicornprints. Denk maar aan een mok, pantoffels, poetsbox of nog gekker een zweep!

 3. Voor spontane en besluitloze geschenkzoekers

Jullie hebben dit waarschijnlijk ook al eens meegemaakt: je opent het laatste deurtje van de adventskalender en plots merk je dat je nog alle cadeaus hebt. In zo een situatie is er natuurlijk nog een Last Minut geschenk, namelijk: een waardebon die je zelf kunt uitprinten. Kies een mooi motief, print deze uit, stop hem in een leuke omslag en je hebt een mooi geschenk.

Top 3 – cadeaus voor paarden

1. Paardensnoepjes

Mochten paarden zelf een cadeautje kiezen…zou het zeker iets om te eten zijn!

Wat dacht je van een zelfgemaakte taart? Ja, hoor je leest het goed. Ook als je geen baktalent bent, met dit geschenk zal jouw paard heel gelukkig zijn. Flair vond de taart die ik had gemaakt voor haar verjaardag ook geweldig!

 2. Wellness voor je paard

Paarden houden van wellness! Flair was vorig jaar met kerst ook al super tevreden met de schuur- en massageborstel voor op de paddock. Een knuffelborstel of massageroskam zijn natuurlijk ook een leuk alternatief.

3. Spel & plezier

Veel paarden houden van spelen. Flair’s favoriete speeltje is natuurlijk de speel- en snoepjesbal. Wanneer ze ertegen stoot komt er een snoepje uit! Indien het caloriearmer mag, is een speelbal ook een optie.

YouTube
Instagram

Dit bericht is geschreven door Sonja

Twee handen op één buik, dat zijn Sonja en haar Oldenburger merrie Flair. Beide houden ze van de wedstrijdsport. Samen overtuigen ze met teamgeest en harmonie. Sonja's passie (naast Flair wel te verstaan) is eventing. Na meer dan 15 jaar ervaring in de wedstrijdsport, heeft ze voor elk probleem een passende oplossing en is heel blij deze met jullie te kunnen delen. Sinds 2011 werkt zij bij Kramer op de afdeling klantenservice. Je mag van haar leuke tips en ervaringen verwachten omtrent de ruitersport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *