Blog deal van de week: 21.08. – 27.08.2017

Original Landmühle Elektrolyten

Zomer! 30 graden in de schaduw en veel zon. Met dit warme weer, ga ik eerst zwemmen om af te koelen en te ontspannen. Met mijn paard trainen doe ik deze avond wel. Maar zelfs dan is het nog 24 graden. Het is dus echt afzien! Ook voor mijn paard, Bruno.

Na het rijden was Bruno weer kletsnat van het zweten. Natuurlijk weet ik dat ik bij deze temperaturen mijn paard moet beschermen tegen oververhitting en uitdroging. Maar zou ik bij dit warme weer toch nog iets aanvullend moeten geven? Ik vond het elektolyten supplement van Original Landmühle wel geschikt.

Onze Blog Deal van 21.08. t/m 27.08.17: Original Landmühle Elektrolyten afgeprijsd van EUR 16,90 naar EUR 12,90

Blog Deal van de week: Original Landmühle Elektrolyten

Samenstelling en werking

Original Landmühle ElektrolytenBruno verliest tijdens de training vooral mineralen, vitamines en zouten, ik als ruiter natuurlijk ook. Het elektrolyten poeder is een goede mogelijkheid om de lichamelijke huishouding van mineralen, vitamines en zouten weer aan te vullen. Ook tijdens de overgang van zomer naar herfst is het product optimaal.

Gebruik

Er zijn twee mogelijkheden om je paard het poeder te geven. De ene mogelijkheid is om het poeder in water op te lossen en het als vloeistof toe te dienen. De tweede mogelijkheid is om het poeder direct over het krachtvoer te strooien. Beperk het toedienen van het poeder tot 1-3 dagen, maar check allereerst of de vermoeidheid van het paard ook van iets anders kan zijn.

Conclusie

De Original Landmühle Elektrolyten zijn uitstekend om een verlies van water en mineralen na het trainen weer te reguleren. Bruno voelt zich duidelijk beter, sinds hij de elektrolyten krijgt. Het poeder is ook geschikt voor recreatiepaarden en dus niet enkel voor sportpaarden. Vooral tijdens de zomer kan ik het product niet meer missen!

YouTube
Instagram

Dit bericht is geschreven door Julie

Paarden waren altijd al een passie van Julie. Sinds haar 11 jaar (ondertussen al 17 jaar) rijdt zij regelmatig. Na ervaringen met de klassieke dressuur en de western vond zij haar weg naar de Working Equitation. Haar 6 jarige Westfalen ruin "Bruno" traint zij zelf. Sinds 2015 werkt zij bij Kramer en is verantwoordelijk voor de online shop. Je mag van haar interessante en leerrijke tips verwachten in de Kramer Blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *