Blog Deal van de week: 12.12.2016 t.e.m. 18.12.2016

Blog Deal van de week

Het Kerstfeest staat nu echt bijna voor de deur. Hoog tijd dus om je slag te slaan. De Blog deal van deze week is de Felix Bühler sjabrak Lolita, de prijs zakt van ? 39,90 naar ? 29,90.

Felix Bühler sjabrak Lolita

Felix Bühler sjabrak Lolita
De Blog deal van deze week is de Felix Bühler sjabrak Lolita.

Meestal heb je één paard en wél 100 sjabraken. Eigenlijk heb je er nooit genoeg. Mocht iemand vragen waarom je er zoveel nodig hebt, dan is de reden natuurlijk “mijn paard zweet altijd zo en ik heb dus iedere dag een nieuw nodig”(NOT). We helpen je deze week, dus bij exemplaar nummer 101! De Felix Bühler sjabrak Lolita.

MATERIAAL

Het materiaal van deze sjabrak is heel makkelijk in onderhoud. Door de mix van katoen (bovenmateriaal) en polyester (vulling), kan deze dus zonder probleem in de wasmachine.

Felix Bühler sjabrak Lolita
Het leuke logo en de glinsterende bies ronden de look helemaal af.

DESIGN EN DETAILS

Ik hou van opvallende kleurtjes. Smaragd doet het voor mij dus helemaal! Voor wie het wat klassieker wil, is er navy of zwart. Het leuke logo en de glinsterende bies ronden de look helemaal af.

Dus…

ben je op zoek naar een leuke, hippe en voordelige sjabrak? Misschien is de Felix Bühler sjabrak Lolita wel de reden voor de aankoop van een nieuw sjabrak.

 

HIER NAAR DE BLOG DEAL

YouTube
Instagram

Dit bericht is geschreven door Sonja

Twee handen op één buik, dat zijn Sonja en haar Oldenburger merrie Flair. Beide houden ze van de wedstrijdsport. Samen overtuigen ze met teamgeest en harmonie. Sonja's passie (naast Flair wel te verstaan) is eventing. Na meer dan 15 jaar ervaring in de wedstrijdsport, heeft ze voor elk probleem een passende oplossing en is heel blij deze met jullie te kunnen delen. Sinds 2011 werkt zij bij Kramer op de afdeling klantenservice. Je mag van haar leuke tips en ervaringen verwachten omtrent de ruitersport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *